Bankalaset 2018
Bankalaset anno 2018 ägde rum lördagen den 16 juni. Arrangören WNJ (Skövdeklubben) hade som vanligt pratat med vädergudarna så det var uppehåll under dagen.
Vi som hade försäljningsbord utomhus uppskattade detta. Ett tiotal SMJ var på plats och några av oss bemannade ett litet försäljningsbord med ovanligt bra försäljningsresultat för att vara Bankalaset.

Det var som vanligt med många fina modeller i olika skalor på utställningsborden. Några små och ett stort diorama fanns på plats. Alla ‘i branschen’ var där så det fanns många bekanta att språka lite med om modeller, väder och vind. Det var helt enkelt en trevlig lördag! Här intill några bilder från evenemanget. Fler bilder finns på Svenskt MJ-forum (Evenemang) och så småningom på wnj.se.

Min personliga favorit var dioramat/modulen med förebild från Kantorps gruva i Sörmland. Därför blev det flera bilder av just det objektet.

/Anders L