SMJ-vingar-6

Ny layout på hemsidan

Vi byter webbsidesverktyg från WordPress till Hemsida24 och därmed kommer utseendet och i viss mån även innehållet att ändras.

Vår användning av WordPress har fungerat bra i ca 10 år. Men eftersom den bygger på mycket egenutvecklad anpassning så behöver den nu en större uppgradering eftersom miljön på webbhotellet uppgraderas ständigt.
Eller om man skall vara mer noggrann så består hemsidan av

  • MySql (databasen),
  • WordPress (ramverket) och
  • PHP (programkod).

Alla dessa komponenter lever sitt eget liv och behöver anpassas mot varandra under det att tiden löper.

För att underlätta för framtiden har vi i stället valt en annan väg, vi går över till ett helt webbaserat hemsidesverktyg. Då har man iofs bara möjlighet att påverka det som det verktyget har gjort möjligt, men å andra sidan ligger uppgraderingskraven på företaget som gör hemsidesverktyget. Alltså enklare för en webmaster som kanske inte är så intresserad av det här med databaser och program. Framtiden blir enklare att hantera...

Arkiv

Länkar

-

Senaste

Etikettmoln

-